top of page

Kingdom of God Ministries International Vistors

Public·64 Vistors

((live tv!!!)) Griekenland Gibraltar kijken stream 10/09/2023


3 dagen geleden — Live tv kijken, online livestreams . ... 45 uur: Griekenland tegen Gibraltar, Ierland tegen NederlandGroep E: Faeröer tegen Moldavië (18:00) ...




NED-GRI | 35' Kans(je) voor KourbelisUit een corner kan Kourbelis koppen, maar veel meer dan een lok van zijn zwarte haar krijgt hij niet tegen de bal. Toch was het een link moment. NED-GRI | 31' Doelpunt Nederland! Na een mooie aanval zet Dumfries voor op Gakpo, die de bal op de borst aanneemt en rustig in het Griekse doel schiet. Oranje staat met 2-0 voor. Het was de beste Nederlandse aanval van de wedstrijd.


Gibraltar - Griekenland 24 mrt 2023 — Gibraltar vs Griekenland :: Maart 24, 2023 :: Live Streaming en TV-Overzichten, Live Tussenstanden, Nieuws en Video's aangeboden door


Voor wie is nog niet duidelijk, maar Aké had wel even last aan zijn hamstring voor rust. Het is pauze in Eindhoven. Met een 3-0 ruststand verloopt alles voor Oranje volgens plan. Griekenland voetbalt aardig mee, maar mist in de verdediging en de achterhoede de scherpte om het Nederland echt moeilijk te maken. NED-GRI | 39' Doelpunt Nederland! Eindelijk heeft Weghorst zijn goal te pakken.


Koeman zal dik tevreden zijn. NED-GRI | 88' Grieken aan de balOranje laat Griekenland nu vrijuit combineren. Daar zal Koeman niet zo blij mee zijn, want hij hamerde vooraf op scherpte en 'bereidheid'. Van Dijk pakt in een poging de bal te veroveren een gele kaart. NED-GRI | 82' Schot Reijnders Reijnders krijgt tijd om uit te halen, maar raakt de bal niet optimaal. Vlachodimos kan simpel keren. De Ligt krijgt van Koeman nog wat minuten. Dumfries is na 80 minuten wel uitgestierd aan de rechterflank en mag eraf. NED-GRI | 75' Lang laat kans liggenNoa Lang ontsnapt na een fout in de opbouw bij Griekenland en heeft alle tijd om Weghorst of Simons alleen voor de keeper te zetten.


Gibraltar - Griekenland : Europees kampioenschap 2024 Waar je op tv live kunt kijken Voetbal - Europees kampioenschap 2024: Gibraltar - Griekenland. Live tv kijken, online


De verliezend WK-finalist van vorig jaar won in groep B ook zijn vijfde wedstrijd zonder een tegentreffer te incasseren. Ierland, de komende tegenstander van Oranje, kreeg in Parijs met 2-0 klop. Eind maart begon de formatie van bondscoach Didier Deschamps de kwalificatiecampagne al met een overtuigende 4-0 overwinning tegen het Nederlands elftal. Daarop volgden zeges op Ierland (0-1), Gibraltar (0-3) en Griekenland (1-0). Van Dijk: 'Solide, de nul was heilig'Virgil van Dijk reageert kort na de wedstrijd. "De nul houden is lekker. Het was solide, daar kunnen we verder mee.


[[[Live kijken***]]!!!!] Ierland Gibraltar kijken live 19 juni 2023 Noorwegen Schotland kijken live 17 juni 2023. Gibraltar - Georgië » Tussenstand & Live stream + Odds. Gibraltar - Griekenland : Europees kampioenschap


De wedstrijd kabbelt richting de slotfase. NED-GRI | 64' Daar zijn de wisselsDe Roon en Gakpo worden gewisseld. De twee doelpuntenmakers hebben hun werk gedaan. Met Lang en Reijnders, die zijn debuut maakt voor Oranje, stapt er een grote portie voetballend vermogen het veld op. NED-GRI | 60' Wie schudt de boel wakker? Oranje heeft de bal, maar laat nu al even na om daar wat spannends mee te doen. Dat heeft ook te maken met de Grieken, die zich hebben neergelegd bij een nederlaag en zich ingraven. Het is aan de aanstaande invallers Lang en Reijnders om de boel zo eens lekker op te schudden. NED-GRI | 52' Oranje gevaarlijk over rechtsAan de rechterflank loopt het vandaag behoorlijk gesmeerd.


Nederland beslist duel met Griekenland voor rust • Reijnders debuteert in OranjeNOS Voetbal•donderdag, 19:02•Aangepast vrijdag, 00:01De samenvatting van Nederland - GriekenlandWe sluiten dit blog af met de samenvatting van de wedstrijd. Op naar zondag, waar in Dublin elf gretige Ieren op Oranje wachten.


Nederland - Griekenland live op tv en online (EK-kwalificatie) 3 dagen geleden — De wedstrijd tussen Nederland en Griekenland is op donderdag 7 september te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en een livestream bij


4:14Bekijk de samenvatting van het duel Nederland - Griekenland (3-0)De nieuwe stand in de pouleDe stand in de poule van OranjeKoeman vond systeemwissel noodzaak: 'Waren te veel twijfels in 4-3-3'5:51Koeman vond systeemwissel noodzaak: 'Waren te veel twijfels in 4-3-3'Blind zag 'goede uitvoering' spelsysteem: 'Veel energie in eerste helft gelegd'Daley Blind reageert na het gewonnen EK-kwalificatieduel met Griekenland. 2:07Blind zag 'goede uitvoering' spelsysteem: 'Veel energie in eerste helft gelegd'Frankrijk dendert door richting EKFrankrijk kan een ticket voor het EK voetbal van volgend jaar welhaast gaan boeken.


Griekenland - Gibraltar Samenvatting: Voetbal Uitslagen Volg de live Voetbal-wedstrijd van de EK-kwalificatie tussen Griekenland en Gibraltar met Eurosport. De wedstrijd begint om 20:45 op 10 september 2023.


About

Welcome to the New Members and Vistors group! You can connec...

Vistors

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page