(JETONI>>>>) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt falas 10 shtator 2023
4 orë më parë — 17 qer 2023 — Në Nyon të Zvicrës të dielën është hedhur shorti i grupeve. Shorti i “EURO 2024”, Shqipëria dhe Kosova mësojnë kundërshtarët e saj ...
Sot përballja e madhe me Poloninë/ Digitalb transmeton falas ndeshjen e Shqipërisë dhe të KosovësSot në ‘Air Albania’ stadium zhvillohet ndeshja mes Shqipërisë dhe Polonisë. Kjo ndeshje është pothuajse përcaktuese për vazhdimësinë e një prej këtyre ekipeve për në kampionatin botëror. Shqipëria ka vendin e dytë në grup dhe kërkon ta mbajë, ndërsa Polonia kërkon fitoren me patjetër. Trajneri reja është përgatitur për një ndeshje me sulm për të imponuar lojën. Ai dje foli me superlative për ekipin e tij që sot do përballet me polakët e Levanovskit në ‘Air Albania’ stadium ku do të jenë edhe 22 mijë tifozë të pranishëm. Ndërkohë ‘Digitalb’ ka një dhuratë për të gjithë tifozët që do e shikojnë ndeshjen nga shtëpia. Platforma e të gjithë shqiptarëve ‘DigitAlb’, transmeton sonte FALAS, dy ndeshjet e Kombit, të shumëpriturën Shqipëri-Poloni dhe Kosovë-Gjeorgji. Shqipëria luan një nga ndeshjet më të rëndësishme të viteve të fundit, pasi do të presë Poloninë në “Air Albania”, në një ndeshje direkte për vendin e dytë në grupin eliminator të Botërorit Katar 2022 dhe një fitore do të na afronte ndjeshëm me objektivin.
Mbi 2 mijë udhëtarë me 980 automjete nga Polonia drejt 7 sht 2022 — ATSH është e vetmja agjenci zyrtare multimediale e lajmeve në Shqipëri. Prezente me lajmet e saj në agjencitë më të mëdha të
Unë kërkoj dhënien fund kësaj pengmarrjeje pasi, ashtu si shihet edhe në juridiksionin e ndërmarrjes kriminale që quhet Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës, unë as kam qenë e as jam shtetas i Jugosllavisë. Për më tepër, veprat për të cilat ajo ndërmarrje e përbashkët kriminale më akuzon dhe kërkon ekstradimin tim sipas vetë atyre pretendohet se janë kryer në vitin 2023, ndërkohë që ata kanë juridiksion vetëm për periudhën nga viti 1998 deri në vitin 2000. Dhe mbi të gjitha, kjo ndërmarrje kriminale ka juridiksion të hetojë vetëm për “Trajtim çnjerëzor të personave”, ndërsa unë prej tyre akuzohem për dy vepra që nuk kanë lidhje me juridiksionin e deklaruar nga vetë këto Dhoma dhe kjo Zyrë e Prokurorit të Specializuar.
Për të parë komponentët respektivë të këtyre paketave, kliko link per paketat roaming. Si e përdor shërbimin Roaming për planet me parapagesë? Mjafton të kryesh një rimbushje dhe të aktivizosh një nga paketat Roaming nëpërmjet aplikacionit My Vodafone ose në cdo dyqan Vodafone për të shijuar udhëtimin me komunikim të pandërprerë kur je jashtë Shqipërisë. Si e përdor shërbimin Roaming për planet Hybrid/Next+? Duke patur aktive një paketë Next+, ti mund të aktivizosh një paketë Roaming me balancë ose duke e paguar në faturën e ardhshme mujore nëpërmjet aplikacionit My Vodafone, për të shijuar udhëtimin me komunikim të pandërprerë kur je jashtë Shqipërisë.
Kërkoj me zë të lartë dhe me gjithë të drejtën time juridike që gjykata të mos bëjë noterin për hesap të Institucionit të Prokurorisë por të lexojë ato që edhe unë lexova dhe ta ndërpresë këtë pengmarrje e të më rikthejë lirinë që më është hequr Një vatër e re zjarri është shfaqur mbrëmjen e sotme në fshatin Kropisht Selenicë. Raportohet se zjarri ka përfshirë tokë arë dhe ullishte. Sakaq, era ka ndihmuar në përhapjen e flakëve edhe më tej. Deri më tani, përllogaritet të jenë djegur dhjetëra dynym tokë. Treni i cili transporton naftë bruto në zonën e Petroliferës në Vlorë ka pësuar defekt teknik. Treni ka pësuar defekt në zonën e Mifolit.
[ONLINE@@] Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 11 orë më parë — Euro 2024 Piotr Zielinski ka qenë kryefjalë e orëve të fundit te Polonia, kundërshtari i radhës i Shqipërisë në kualifikueset e EURO 2024.
E konsideroj pengmarrje dhe heqje pa të drejtë të lirisë pasi institucioni i prokurorisë në Shqipëri, në injorancë të thellë në kërkesën e saj për arrestimin tim dhe mbajtjen në arrest me burg, në pikën 11 të asaj kërkese pretendon se unë mbaj përgjegjësi penale për vepra penale që përfshihen në juridiksionin e Dhomave të Specializuara të Kosovës. Por, po të kishin marrë mundimin të lexonin vetëm faqen zyrtare të këtyre Dhomave, do kishin dalë nga injoranca e do kishin lexuar e zeza mbi të bardhë se këto Dhoma kanë juridiksion për të hetuar dhe ndjekur penalisht shtetas të Kosovës dhe/ose Republikës Federale të Jugosllavisë apo persona të cilët kanë kryer krime kundër shtetasve të Kosovës dhe/ose Jugosllavisë, për krime të nisura ose të kryera në Kosovë që lidhen me sjelljet dhe veprimet e përmendura në Raportin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës që njihet si Raporti i Dik Martit (Dick Marty) ose Rezoluta 1782, për krime të kryera gjatë periudhës 3 (tri) vjeçare nga viti 1998 deri në dhjetor 2000.
5 Daily Trip 1 - Ditore Europë | 400 Lekë 200 Minuta Dalëse me Vodafone Albania SMS Dalëse Roaming World 50 Minuta Dalëse SMS Dalëse Planet Unlimited / Unlimited + Planet "Unlimited dhe Unlimited +" mund të përdorin shërbimin e Roaming kundrejt një tarife ditore: -400 ALL për destinacionet në Europë + SHBA & Kanada -1000 ALL për destinacionet e paketës Roaming World Për më shumë informacion, klikoni opsionin "Më Shumë" në paketat e mësipërme Roaming. FAQ's Cilat paketa Roaming mund të përdor në Europë dhe SHBA & Kanada? Për udhëtimet në këto vende mund të përdorësh paketën Roaming Daily Trip, Travel Days, Travel Data dhe Travel Pack.
Paketa RoamingPërse duhet të zgjedh Vodafone Roaming? main_icn_Roaming Udhëto i qetë me paketat e reja Roaming my-vodafone Sasia e policave falas të sigurimit të Shëndetit në Udhëtim është e limituar. Pas përfundimit të sasisë, ju do të përfitoni 40% ulje në policën e sigurimit të Shëndetit internet Shërbim në më shumë se 140 rrjete network-signal Komunikim i pandërprerë main_icn_Location Merr planin tënd tarifor edhe jashtë Shqipërisë 4g Përjeto eksperiencën 4G Paketa Roaming Travel Pack 10 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 1600 Lekë 7 GB Internet 60 Minuta Hyrëse & Dalëse SMS Travel Days 4 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 800 Lekë 500 MB Internet 30 Minuta Hyrëse Minuta Dalëse drejt Vodafone 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha destinacioneve Travel Data 5 - Ditore Europë + SHBA & KANADA | 1300 Lekë 1.
(FALAS!) Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 6 6 orë më parë — Mund të jenë grumbulluar punët rreth shtëpisë që duhen bërë. (SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07.09 2 ditë më parë —
[HD LIVE] Polonia U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 27 27 mar 2023 — [HD LIVE] Polonia U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 27 mars 2023 Shqipëria i sfidon në muajin mars, Polonia prezanton trajnerin Më
[SOT###] Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 09.09.2023 Futbol 11 orë më parë — Polonia U21 Kosova U21 17 orë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania
KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË Surpriza në Love Island! · Nga Love Island UK 'bombshell' vjen në vilën e dashurisë në Shqipëri · Nuk e zgjodhi asnjë nga vajzat, Sergei largohet nga vila ·
[HD LIVE#] Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 9 shtat 30 korr 2023 — GRUPI I: Anglia, Polonia, Hungaria, Shqipëria, Andorra, San Marino. Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi
Paketa Roaming Sasia e policave falas të sigurimit të Shëndetit në Udhëtim është e limituar. Pas përfundimit të sasisë, Merr planin tënd tarifor edhe jashtë
Si pasojë është bllokuar hekurudha dhe rruga dytësore Vlorë-Fier. Lajm në përditësim… Gazetarja Klodiana Lala në një intervistë në emisionin “Kjo Javë” foli për ngjarjet e ‘nxehta’ të ndodhura gjatë verës. Duke nisur nga ‘Metamorfoza’ si edhe aksionet e SPAK. Gjatë bisedës në studio, Lala tha se dosja ‘Metamorfoza’ mund të sjellë fakte të reja dhe gjithashtu emra të tjerë që mund të jenë përballë drejtësisë.
(Transmeto=) Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 22 orë më parë — Polonia U21 Kosova U21 15 orë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania