top of page

Kingdom of God Ministries International Vistors

Public·53 Vistors

[[[KATSOA NETISSÄ-]]**] Suomi Tanska elää live 10 syyskuuta 2023


30.7.2023 — FC Inter Inter 2 elää live 30 toukokuuta 2023IFK Mariehamn ja Ilves ... 20 Lohkot A: Tampere: Suomi, Ruotsi, USA, Saksa, Tanska, Itävalta, ...
TAPA ELÄÄ - Suomi-Englanti It's a very uncomfortable way to live life, when you get this tight and stressed. Heille ainoa tapa elää oli seurata unelmiaan.


176 kommenttiaPesäpalloHurjaa pesisdraamaa – senttien päässä tappiosta käynyt Manse PP kampesi viime hetkillä voittoon16:12KulttuuricocktailEssee: ”Kuolemaa ei voi käsitellä sanoilla” – toimittajalla diagnosoitiin parantumaton syöpä, ja ymmärrystä antoi Kaija Saariahon viimeinen teos9. 14 kommenttiaPaikallisuutisetValitsemaltasi alueelta ei löydy tuoreita juttuja. AsuminenVarkaudessa konkurssiin menneen taloyhtiön huutokauppa pettymys: korkein tarjous 5 500 euroa9. TyömarkkinatHitsaaja keksi, miten päästä hurjista työputkista – nyt norjalainen työnantaja maksaa kaikki kulut ja päälle saa kolmen viikon vapaatRaken­nus­lii­tossa pelätään työttömyyden nousevan yli kahteen­kym­meneen prosenttiin jo tämän vuoden puolella.


RuokaStrömsön ruokavisa: Paljonko on teelusi­kal­linen ja mitä tarkoittaa, kun kokki sanoo ”mise en place”? 9. RikoksetUusi raiskaus­py­kälä vaatii uudenlaista näyttöä – ”On haastavaa jälkikäteen selvittää, onko suostumusta annettu”9. Uutispodcast: Hallitus aikoo murtaa Veikkauksen mono­po­lia­semanUutispodcast: Afrikassa vallan­kaap­pausaalto kaataa hallituksia – taustalla Venäjä ja IsisUutispodcast: Puolison Venäjä-bisnekset voivat tuhota Viron pääministeri Kallaksen uranUutispodcast: Miten toimii parisuhde, jossa ollaan poliittisesti eri laidoilla? Uutispodcast: Missä menee vihapuheen raja? Yli sadan rikos­tut­kinnan selvitys kertooAtte HusuUrheilutoimittajaYleisurheiluKommentti: Virtuaalisen väkivallan yhdistäminen yleisur­heiluun olisi raskaan luokan virhe – räiskin­tä­pelit eivät kuulu Ruotsi-otteluunUrheiluliiton johto on ison arvopäätöksen edessä suunni­tel­lessaan Helsingin olympias­ta­dio­nilla ensi vuonna käytävää Ruotsi-ottelua, kirjoittaa toimittaja Atte Husu.


((KATSOA NETISSÄ!)) Suomi Tanska elää live 23 toukokuuta 2023 [Suora lähetys<<] Saksa Suomi elää live 13 toukokuuta 2023 laSlovakia ei alkulohkossa venynyt suuriin yllätyksiin: se voitti Tanskan, Italian, Kazakstanin


[[[STRIIMAA]]@] KuPS KTP elää 2022 30/07/2023 30.7.2023 — FC Inter Inter 2 elää live 30 toukokuuta 2023IFK Mariehamn ja Ilves 20 Lohkot A: Tampere: Suomi, Ruotsi, USA, Saksa, Tanska,


KotitaloudetRobotti-imuri voi saada julkkiksen tai exän nimen – Yle keräsi imurien nimiä, kokeile löytyykö oman robottisi kaima listaltaEntisen opettajan tai exän nimi voi päätyä robotti-imurille. Robottien nimeäminen on jo niin valtava ilmiö, että se kaipaisi kotimaista tutkimusta. 36 kommenttiaJääkiekkoHIFK lähtee liigakauteen vain Kanada-malja mielessä – Ville Peltonen sai ryhmäänsä NHL:n hurjimmassa hullun­myl­lyssä karaistuneen johtajanHelsingin IFK:n jääkiek­ko­mie­histö lähtee mestaruus mielessä tiistaina alkavaan SM-liigakauteen. Leo Komarov ja Petteri Lindbohm hankittiin kaitsemaan suurseuran menes­tys­pai­neita.


104 kommenttiaFestivaalitTampereella on käynnissä koko Suomen suurin cosplay-tapahtuma – kuvakooste upeista asuistaTampereella järjestetään tänä viikkona tuhansia alan harrastajia kokoava Tracon. Kuvagallerian kuvat ovat perjantailta. 20:12LevottomuudetKymmeniä miele­no­soit­tajia otettu Tanskassa kiinni Eritrea-juhlissa syntyneiden väki­val­tai­suuksien vuoksiTänä vuonna Eritrean hallinnon kannattajat ja vastustajat ovat ottaneet toistuvasti yhteen eri puolilla Eurooppaa. 19:48ElintarvikkeetKahvin menekkiä on vaikeaa ennustaa, kun kuluttajat juoksevat tarjousten perässä – Meira varautuu lomautuksiin16:55JalkapalloChristian Eriksen kohtaa Suomen ensi kertaa sydän­py­säh­dyk­sensä jälkeen – tähtipelaaja puhui ottelun merkityksestä Yle UrheilulleTanskan jalka­pal­lo­maa­jouk­kueen päävalmentaja kehui Suomen pelaamista lehdis­tö­ti­lai­suu­dessa lauantaina. 17:22JalkapalloTeemu Pukki ei voinut kuin hämmästellä Lukas Hradeckyn kielitaitoa – kapteeni paljasti kikat raskaasta Kazakstan-reissusta toipumiseen22:01Vakoojat: Apartheidin supervakooja ja kuole­man­partiotJengit: Tappelu lähiössäPalkkasoturit: Erik Princen ilmavoimatViimeinen johtolanka: 100 000 markkaa Veikko RytkösestäRikollisen profiili: Valelääkäri – hurmaava ja vakuuttava valko­kau­lusp­sy­ko­paattiTrauma-podcast: Siskoni ampuminen pakotti etsimään järkeä järjettömästäTennisTenniksen Grand Slam -finaalissa upeaa urheiluhenkeä – vastustaja hämmästyi: ”En ole koskaan nähnyt tällaista”Nelin­pe­li­kenttien konkarilta Rohan Bopannalta nähtiin poikkeuk­sel­linen ratkaisu Yhdysvaltain avointen loppuot­te­lussa.


Yle.fi – hetkessä kiinni LiveVenäjän hyökkäys Suomesta on tullut lämpöpumppujen suurvalta Tanskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja kehui Suomen


LIVE - Johanne Lykke Holm ja Niviaq Korneliussen - Pohjoismainen kulttuuripisteJohanne Lykke Holm (Ruotsi) ja Niviaq Korneliussen (Grönlanti) ovat molemmat ehdolla Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnon saajaksi 2021. Tässä striimissä heitä haastattelee Janne Breinholt Bak (Tanska) Johanne Lykke Holm (s. 1987) on julkaissut aiemmin teoksen Natten som föregick denna dag. Hän myös kääntää tanskasta ja vetää yhdessä Olga Ravnin kanssa Hekseskolen-kirjoittajakurssia Kööpenhaminassa.


Swim School Partners! - Drowning Prevention 25.5.2023 — (Vapaa) Kanada Suomi elää live 25 toukokuuta 2023 Leijonien Suomen ja Tanskan kamppailussa rikottiin kotimaisen futsalin


Johanne Lykke Holmin unenomaisen tunnelmallinen romaani Strega (suomentamaton) kuvaa tyttöjä tai nuoria naisia, jotka toimivat vuoristohotellin kausityöntekijöinä fiktiivisen italialaisen Stregan kaupungin yllä. Kaikki huoneet tuuletetaan ja lakanat silitetään päivittäin vieraille, joita ei koskaan tule, ja tyttöjen kouliminen yhteiseen rooliin saa heidän välisensä rajat sumenemaan. Rutiinien lomassa tehdään retkiä ja tarkastellaan sisäistä ja ulkoista maailmaa – orgaanisesti värähtelevää, goottisen uhkaavaa ja aistikkaan kiihkeää. Kaikki kulminoituu kohtalokkaisiin juhliin, jotka pidetään päivätyötä valvovan tiukan esimiehen ohjauksessa. Vain 31-vuotias Niviaq Korneliussen ei ole mikään uusi tulokas, sillä esikoisromaani HOMO sapiennen (2014) jälkeen hänet on julistettu Grönlannin kirjallisuuden uudeksi tähdeksi.


18:07LuontoHangosta löytyi uusi tatti, ja se saattaa olla haittalaji17:56TeknologiaTekoäly-ystävistä haetaan viihdykettä, lohtua ja seksiseuraa - toimittaja testasi, miltä tekoäly-ystävyys tuntuu30. 8. 37 kommenttiaIhmiset”Ja sitten poltetaan korvakarvat”, sanoo turkki­laismies K-kauppiaalle – näin Feridun Kader päätyi Espoon sijasta parturiksi LappiinTurkkilainen partu­riy­rit­täjä Feridun Kader halusi perustaa liikkeensä keskustan sijasta lähiöön. 16:42KeskusteleIlmastoMinna Keränen oli jo päättänyt, ettei lennä – sitten hän rakastui amerik­ka­laiseenIlmas­ton­muu­toksen torjunnassa tärkeää olisi, että suuret massat muuttaisivat toimintaansa.


Viranomaisten oletus on, että kaikki kuolemat johtuvat Ruotsissa ensikertaa havaitusta sikarutosta. 18:45OnnettomuudetIhminen kuoli jäätyään ruohon­leik­kurin alle Saarijärvellä21:15SodatWinston-koira pakeni Ukrainan sotaa Suomeen ja nyt sen tarina auttaa lapsia ymmärtämään, miksi jotkut ihmiset joutuvat jättämään kotinsaTänä syksynä julkaistavat lastenkirja ja elokuva antavat eväitä käsitellä sotaa ja pakolaisuutta lasten kanssa.


Norjassa ammat­ti­lai­sille löytyisi töitä, mutta harva haluaa lähteä. 184 kommenttiaSanna Marin teki ratkaisun, jollaisen on tehnyt viime aikoina moni muukin ex-pääministeri1:10Tukeeko Suomessa juomia valmistava Hartwall Venäjän hyökkäyssotaa? 1:00Täällä ajokokeen suorittaminen on kaikkein vaikeinta1:09Iranilainen painonnostaja kätteli israelilaista kilpa­kump­pania – sai elinikäisen kilpai­lu­kiellon0:55Suomen kenties yhden suurimman autiotalon kohtalo voi ratketa pian – muistatko, miten tähän on tultu? 1:11VenäjäPääkatu on kuopilla ja lämmin vesi katkaistu – jääräpäisyys Putinia vastaan pesii köyhässä Etelä-SiperiassaPienessä Hakassian tasavallassa Venäjän presi­den­tin­hal­linto saattaa joutua tyytymään aluejohtajaan, joka tulee valtapuolueen ulkopuolelta.


Hetkessä kiinniTuhoisa maanjäristys Marokossa: paketissa on 3 artikkeliaLiveOnnettomuudetMarokon maanjä­ris­tyk­sessä kuollut yli 2 000 ihmistäSeuraamme tässä artikkelissa Marokon maanjä­ris­tyksen tuhoja ja pelastustöitä. 1:15OnnettomuudetMarokon maanjäristys kuvina17:25OnnettomuudetMarokon maanjäristys havaittiin tuoreeltaan Suomessa asti – seismologi uskoo, että uhriluku voi nousta jopa kymmeneen tuhanteen22:12LuontoKarhu­li­ve­lä­he­tystä seuranneet netin­käyt­täjät pelastivat eksyneen vaeltajan Alaskassa”Auttakaa minua”, sai kylmettynyt ja uupunut mies sanottua riista­ka­me­ralle.


ElokuvatTältä näyttää, kun moottoripyörä kulkee yli 300 km/h – uusi kuvaus­tek­niikka vie eloku­vay­leisön keskelle kiivasta toimintaaNäyttelijä Juha Veijosen tähdittämä elokuva keskittyy rata­moot­to­ri­pyö­räilyn maailmaan ja tähtäin on kansain­vä­li­sillä markkinoilla. TeatteriPaula Koivuniemen tarina on nyt puettu musikaaliksiRauman teatterin Paula! -musikaali kertoo iskelmätähti Paula Koivuniemen tarinan. Kantae­si­tyk­sensä saava näytelmä ei paljasta kaikkea, mutta työryhmän mukaan kaikki lavalla esitettävä on totta.


Historiallisessa kaupungissa järisi: paketissa on 2 artikkeliaOnnettomuudetKuvapari näyttää, miten järistys runteli Marrakeshia – Kati Komulainen kuvasi vanhan kaupungin muuriaYlen tavoittaman suomalaisen mukaan tilanne kaupungissa on rauhallinen eikä seurueella ole hätää. OnnettomuudetTällainen kaupunki on maanjä­ris­tyksen runtelema Marrakesh9. OnnettomuudetHenkilöauto syttyi tuleen Prisman parkki­hal­lissa Jyväskylässä, koko rakennus evakuoitiin21:19TerveydenhuoltoOsa maksaa tekohampaan omasta pussistaan, koska erikois­ham­mas­lää­kä­reitä on liian vähän – maalla ei pääse edes yksityiselleSosiaali- ja terveys­mi­nis­teriön selvityksen mukaan erikois­ham­mas­lää­kä­reitä tarvittaisiin useita satoja lisää.


KoripalloSuomalainen Gordon Herbert on lähellä koripallon MM-kultaa – isoja sanoja Lauri Markkasesta9. UutisetAfrikan unionista G-20 ryhmän täysjäsen9. Puoli seitsemänYlimää­räi­sistä omenoista pääsee eroon juomalla – Suomen ensimmäinen pommelieri hehkuttaa kotimaista omenaa9. YmpäristöHuono lohikesä kiusaa myös Oulujoen kalastajia – pian kutupaikoista voi kilpailla vieraslaji kyttyrälohi9.


Molemmissa sankarina on Ukrainasta paennut Winston-koira. 18:3314 kommenttiaVaaratilanteita MM-rallissa: paketissa on 2 artikkeliaLiveRalliKäsit­tä­mä­töntä draamaa Kreikan MM-rallissa! Sebastien Ogierin ralli pilalle – Kalle Rovanperä nousi kärkipaikalleYle Urheilu seuraa Kreikassa ajettavan MM-rallin tapahtumia tässä artikkelissa hetki hetkeltä. 1:30RalliKommentti: Kreikassa on nähty kuole­man­vaa­ral­lisia tilanteita – MM-rallin päättäjien on tehtävä ainoa oikea päätös9. 9.


[tänään] Suomi Tanska elää 23.05.2023 – Minimitavoite on | Group MidAmerica Boston Terrier Rescue MidAmerica Boston Terrier Rescue [tänään] Suomi Tanska elää 23.05.2023. – Minimitavoite on nyt täyttynyt. MM-kisapaikka on tavoitteemme ja haaveemme, lähdemme nyt sitä


[Live Sport@@@] Kazakstan Suomi elää 7 syyskuuta 2023 3 päivää sitten — Kallion varoitustili täyteen Kazakstanin maalilla Loria oli paljon vartijana. Tanska pääsi kuitenkin tasoihin Rasmus Höjlundin osumalla.


About

Welcome to the New Members and Vistors group! You can connec...

Vistors

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page