((ONLINE>)) Kazachstán Severní Irsko koukněte se 10/09/2023
Zákrok Kocha (Hodinky<<<) Norsko Kazachstán koukněte se živě 130: 0. Česko - Severní Irsko - Fotbal - Česká televize Moldavsko Česko přenos živý 27 března ...
Užívat si sluníčka, moře, opalování. Večer z... Termín: 15. 2021 termín dovolené: 11. 2021Hledám spolucestující: Francie, Chorvatsko, Španělsko a jmenuji se Radek Rád bych v srpnu na pár dní k moři. Večer zábava, tanec, hudba, dobré jídlo a pití. Procházky, výlety do okolí, p... Destinace: Francie, Chorvatsko, Španělsko Termín: 11. 05-01. 2022Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Lenka Hledám někoho, kdo by se mnou šel Svatojakubskou cestu. Termín: 01. 08-05. 2021Hledám spolucestující: Chorvatsko, Španělsko a jmenuji se Lukáš Ahoj.
[[[živý přenos tv<<]]!!] Česko Severní Irsko přenos živý 18 Zákrok Kocha (Hodinky<<<) Norsko Kazachstán koukněte se živě 130: 0. Česko - Severní Irsko - Fotbal - Česká televize Moldavsko Česko přenos živý 27
10 až... Termín: 08. 2019Hledám spolucestující: Egypt, Itálie, Řecko, Španělsko a jmenuji se Lenka Hledám spolucestujícího na dovolenou od 19. 08 do 31. Itálie, Egypt, Řecko, Španělsko. Věk 40-50. Děkuji za odpověď. Destinace: Egypt, Itálie, Řecko, Španělsko Termín: 19. 2019Hledám spolucestující: Bulharsko, Španělsko, Turecko a jmenuji se Michal Hledám pohodovou parťačku na dovolenou do zahraničí. Termín nejlépe začátkem září a délku pobytu nechám na společné domluvě. Uvítám jakoukoliv odpověď... Destinace: Bulharsko, Španělsko, Turecko Termín: 01.
2018Hledám spolucestující: Kapverdy, Spojené arabské emiráty, Španělsko a jmenuji se Radek Zdravím, najde se někdo, kdo by vypadl někam do tepla na týden až čtrnáct dní? Odlet kdykoliv, návrat do konce února. SAE, kapverdy, kanáry, klidně As... Destinace: Kapverdy, Spojené arabské emiráty, Španělsko Termín: 19. 2018Hledám spolucestující: Itálie, Španělsko a jmenuji se Jana Hledám ideálně partu prima lidí nebo i jednotlivce na letní poznávání Itálie nebo Španělska. Chtěla bych navštívit Kalábrii, Elbu nebo Sardinii, přípa... Termín: 09.
[FOTBAL!!!] Ukrajina Anglie Přímý přenos 9 září 2023 England před 1 dnem — Slovinsko Severní Irsko přenos živě před 18 hodinami — Gruzie [[[sledovat televizi##]]((] Gruzie Španělsko koukněte - PASMI před
[streamování<<<] Kazachstán Severní Irsko koukněte se 10 zář před 9 hodinami — [streamování<<<] Kazachstán Severní Irsko koukněte se 10 září 2023 Skupina C - Itálie, Švýcarsko, Severní Irsko, Bulharsko,
[[SPORT!]++] Česko Severní Irsko Přímý přenos 18.07.2023 A z ) Rumunsko Česko koukněte se 15 listopadu 20222023 Ceny května, 11:20 [streamování>>>>] San Marino Kazachstán přenos živý 16 červn Itálie Česko
(TELEVIZE) Kazachstán Severní Irsko koukněte se živě 10 září před 10 hodinami — (TELEVIZE) Kazachstán Severní Irsko koukněte se živě 10 září 2023 před 1 hodinou — <] Srbsko Česko koukněte se živě 10 září 2023 před
2019Hledám spolucestující: Itálie, Španělsko a jmenuji se Tomáš Ahoj, popluji na plachetnici z Menorky na Sardini a hledám posádku. Žádné jachtařské zkušenosti nepotřebuješ. Poplujeme cca 48 h volným mořem a dále k... Termín: 09. 2019Hledám spolucestující: Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Egypt, Chorvatsko, Itálie, Kypr, Malta, Portugalsko, Řecko, Srbsko a Černá hora, Španělsko, Turecko a jmenuji se Hana HHledám nějakého parťáka /partačku na letní spíše aktivní dovču u moře (různé výlety, poznávání nových míst atp) aspoň na týden, termín dle domluvy, ne...
Termín: 01. 07-04. 2018Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Míra Ahoj, hledám kvůli rozchodu s přítelkyní spolucejcí na dovolenou na Gran Canaria (Kanárské ostrovy). Jde o 5ti hvězdu hotel all-inclusive. V současnos... Termín: 28. 2018Hledám spolucestující: Chorvatsko, Řecko, Španělsko a jmenuji se Milda Ahoj hledám k sobě spolucestující/ho na dovču u moře. Já pohodový nekuřak 30let. tak se ozvi všechno na domluvě termin se dá přizpusobit Termín: 20. 2018Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Pavel MALLORCA Hledám pohodovou holku do cca 35, kterou bych mohl pozvat na klidnou koupačku a poznávání Mallorky v prvním týdnu července.
Termín: 02. 2023 termín dovolené: 20. 08-15. 2023Hledám spolucestující: Itálie, Portugalsko, Španělsko a jmenuji se Jiří Hledám výjímečnou bytost - normální, fajn ženu k moři a na výletování. Věk cca 54 let. Na destinaci a ostatním se přeci domluvíme. Je možnost přespat... Destinace: Itálie, Portugalsko, Španělsko Termín: 20. 2023 termín dovolené: 22. 09-01. 2023Hledám spolucestující: Malta, Řecko, Španělsko a jmenuji se Míša B.
2019 termín dovolené: 23. 10-02. 2019Hledám spolucestující: Polsko, Španělsko, Tanzánie a jmenuji se Stepan Jedu nekam k mori do trochu tepla... budu rad kdyz se pridas... je ti do 37 ti a navadi s batohem na zadach.... hkavne at jsi vesela a fklidu Destinace: Polsko, Španělsko, Tanzánie Termín: 23.
[ŽIVÁ TV**] Kazachstán Severní Irsko živě 10/09/2023 Právě p před 10 hodinami — Kazachstán Dánsko Finsko Slovinsko Kazachstán Severní Irsko 6. Úvodní sprinty se nejvíc povedly Lucii Charvátové a Vítězslavu
[[[Fotbal@]*]] Kazachstán Severní Irsko koukněte se 10.09.2023 před 9 hodinami — [Fotbal@]*]] Kazachstán Severní Irsko koukněte se 10.09.2023 (Sportovní TV#) San Marino Severní Irsko přenos
Termín: 25. 2017 termín dovolené: 21. 2017Hledám spolucestující: Irsko a jmenuji se Aneta Ahoj, hledám parťáka na procestování Irska. Jednalo by se hlavně o města jako Dublin, Kerry, Galway. Dále Cliffs of Moher, navštívit nějaké hrady, apo... Termín: 21. 09-03. 2017Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Ibiza IbizaHledám spolucestující na Ibizu v září 2017. Nejlépe termín 28. -3. 2017 (probíhají closing party v klubech).
polopenze na last. Ideálně Evropa, ale můžeme se domluvit. Já jsem 4... Destinace: Řecko, Srbsko a Černá hora, Španělsko, Turecko Termín: 08. 2019Hledám spolucestující: Albánie, Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Finsko, Chorvatsko, Kypr, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Maroko, Moldavsko, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko a Černá hora, Španělsko, Švýcarsko, Ukrajina a jmenuji se Miloš Ahoj vyrazil bych někam k moři nebo na hory, poznávací zájezd, klidně po České republice. Hledám partu, parťáka, parťačku, ženu s dítětem.
Termín: 01. 07-16. 2023Hledám spolucestující: Albánie, Egypt, Francie, Chorvatsko, Itálie, Kapverdy, Kypr, Řecko, Španělsko, Tunisko, Turecko a jmenuji se Mary B. Dobrý den, hledám spolucestovatelku do 40let, na last minute k moři. Jsem z Prahy. M. B. Destinace: Albánie, Egypt, Francie, Chorvatsko, Itálie, Kapverdy, Kypr, Řecko, Španělsko, Tunisko, Turecko Termín: 01. 06-30. 2023Hledám spolucestující: Francie, Itálie, Rakousko, Španělsko, Švýcarsko a jmenuji se Petr Ahoj, přidá se nějaká dobrodružná duše s chutí cestovat? Francie, Itálie, Španělsko případně i jinde když to stihnem Destinace: Francie, Itálie, Rakousko, Španělsko, Švýcarsko Termín: 26. 2023Hledám spolucestující: Řecko, Španělsko a jmenuji se Jaromír ŠevčíkZdravím, najde se tu někdo v červenci na dovolenou k moři? Hledám partáka kamkoliv v Evropě...
[ONLINE*] Kazachstán Severní Irsko živě 10 září 2023 Kvalifi před 9 hodinami — Program vysílání MS v ragby 04. 2023 Sestřihy z Evropské konferenční ligy 00:00:37 Sestřihy zápasů Evropské konferenční ligy Sestřih
[VOLNÝ, UVOLNIT-] Řecko Irsko koukněte se živě 16/06/2023 (Sportovní TV#) San Marino Severní Irsko přenos 23. Březnový soupeř českých fotbalistů v Zákrok Kocha (Hodinky<<<) Norsko Kazachstán koukněte se živě 130:
Přátel mám hodně, ale všechny zadané,... Termín: 01. 2017Hledám spolucestující: Kypr, Řecko, Španělsko, Tunisko a jmenuji se Lukáš DanielAhoj je mi 27 jsem z Olomouce, hledam nejake spolucestujici na dovolenou k mori, muze byt i turistika... Destinace: Kypr, Řecko, Španělsko, Tunisko Termín: 01. 2017Hledám spolucestující: Řecko, Španělsko, Turecko a jmenuji se Alena Ahoj hledám spolucestující která by chtěla strávit konec léta u moře, brala bych nějaký LM, destinace je mi vcelku jedno. Je mi 25 let:) Odlet nejlép... Termín: 25.
Hledám parťačku k moři na příští týden nebo bych se ráda připojila k... Destinace: Itálie, Řecko, Španělsko Termín: 26. 10-31. 10. 2023Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Pavla Najde se tady spolucestovatelka na Kanárské ostrovy s odletem z Brna? Je mi 44. Termín: 09. 2023 termín dovolené: 05. 09-30. 2023Hledám spolucestující: Albánie, Itálie, Španělsko a jmenuji se Pavol MarekHledá se parťačka - komunikativní, sportovnějšího ladění - jen ne žádná koule. Přiměřeně reálně věk. Nápad 1 Trajektem na Korsiku, pak na Sardin... Destinace: Albánie, Itálie, Španělsko Termín: 05. 2023 termín dovolené: 16.
08-07. 2019Hledám spolucestující: Španělsko a jmenuji se Eva MinaříkováHledám spolucestující kamarádku, jsem 55 Vš, ml. vzhledu. Ráda si půjdu zatancovat, na skleničku, u moře. Krátká prochazka. Spíš relax. Mám sem na 3... Termín: 01. 2019Hledám spolucestující: Kanada, Rusko, Velká Británie a Severní Irsko a jmenuji se Aneta Šilhavá Ahoj, chtěla bych vyrazit minimálně na měsíc do zahraničí, abych se zlepšila v jazyce (nejlíp v aj, ale ráda si procvičím i rj) před nástupem na VŠ. C...
2019Hledám spolucestující: Egypt, Řecko, Španělsko a jmenuji se Lukáš ŠAhoj, hledám pohodovou parťačku na dovču v rámci letních dnů. Rád zaletěl na dovolenou k moři, asi All inclusive, a poznávání dané země. Na konkrétní... Termín: 01. 2019 a jmenuji se Milan Polreich Ahoj, jsem Milan 50plus a hledám spolucestující na Costa Brava s Čedokem za 13000, -kč v uvedeném termínu. tel. : 776651344 termín dovolené: 01. 2019Hledám spolucestující: Bulharsko, Česká republika, Kapverdy, Portugalsko, Řecko, Španělsko a jmenuji se Michal Hledám pohodovou parťačku na víkendové cestování po Česku a zahraniční poznávací cestu. Je mi 27 let a jsem z olomouckého kraje. Můžeš být odkudkoliv....
[streamování] Kazachstán Severní Irsko přenos živý 10/09/202 před 10 hodinami — [streamování] Kazachstán Severní Irsko přenos živý 10/09/2023 před 2 dny — Česko Kazachstán koukněte se živě 14 května 2023 [[Hodinky**]]