top of page

Kingdom of God Ministries International Vistors

Public·87 Vistors

[TRANSMETIM TELEVIZIV@@@] Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023

11 orë më parë — Rumani U21, Live on TV Futboll Rumani U21 - Ku ta shikoni drejtpërdrejt në TV (Shqipëria) ... Pjesë e shortit janë edhe Kosova e Shqipëria.

Urimi nga Kryetari Fetahu për përzgjedhjen e Kosovës, organizatore e Lojërave Mesdhetare 2030 FBK Një lajm i jashtëzakonshëm vjen nga Heraklion i Greqisë. Për herë të parë dhe historike, Kosova, përkatësisht Prishtina do të jetë organizatore e Lojërave Mesdhetare 2030. Superkupa e meshkujve në Therandë, e femrave në Prizren Orari dhe Grupi i Kosovës në "Heraklion 2023" Nga 9 deri më 16 shtator do të zhvillohen Lojërat Mesdhetare në Rërë "Heraklion 2023". Për herë të parë Kosova do të garojë në 3x3, te meshkujt dhe femrat.

[tv drejtpërdrejt<] Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt 8 s 8 orë më parë — Kosovo U21 Uefa European Under-21 Championship Qualifying game on ESPN [[[TV#]]((] Armenia U21 Shqipëria U21 shiko live 08.09.2023 1

Orari Java 1 Bashkimi – Trepça United Basketball – Penza Peja 03 - Prishtina Java 2 Trepça – Prishtina Penza – Peja 03 Bashkimi – United Basketball Java 3 United Basketball – Trepça Peja 03 – Bashkimi Prishtina - Penza Java 4 Trepça – Penza Bashkimi – Prishtina United Basketball – Peja 03 Java 5 Peja 03 – Trepça Prishtina – United Basketball Penza - Bashkimi Java 6 Trepça-Bashkimi Penza-United Basketball Prishtina-Peja 03 Java 7 Prishtina-Trepça Peja 03-Penza United Basketball-Bashkimi Java 8 Trepça - United Basketball Bashkimi-Peja 03 Penza-Prishtina Java 9 Penza - Trepça Prishtina-Bashkimi Peja 03-United Basketball Java 10 Trepça - Peja 03 United Basketball-Prishtina Bashkimi-Penza Java 11 Java 12 Java 13 Java 14 Java 15 Java 16 Trepca-Bashkimi Java 17 Prishtina- Trepça Java 18 Java 19 Java 20 Në zyrat e Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) është hedhur shorti për edicionin e ri në Prince Caffe Superligë.

Në grupin A, nëse më herët Spanja Spanja shkatërron Gjeorgjinë, Morata realizon “tripletë” Ndeshje për rekord për Spanjën, e cila mposht Gjeorgjinë në kualifikueset e Euro2024. “La Roja”, nën rrebeshin e Tbilisit, Kosova, Gliha e Rrahmani: Më të mirën ndaj Zvicrës Trajneri I përfaqësueses së Kosovës, Primozh Gliha dhe kapiteni Amir Rrahmani kanë dalë në një konferencë për shtyp Messi thyen një tjetër rekord dhe tani synon Botërorin 2026 Një gol kryevepër nga një goditje dënimi kundër Ekuadorit dhe një tjetër rekord i thyer. Me 29 gola në kualifikueset e Botërorit Italia, Spalletti: Më në fund mund të kem të gjithë lojtarët që dua... Për Luciano Spallettin ka ardhur momenti i së vërtetës. Trajneri toskan është gati të bëjë debutimin e tij zyrtar si Di Maria do t'i thotë lamtumirë Argjentinës Eksperiencës së Angel Di Marias me kombëtaren argjentinase duket se i ka ardhur fundi. Ish-lojtari i Juves ishte një protagonist i madh në Rabiot shuan zërat: Nuk është e vërtetë që dua të kthehem te PSG "Jo, për momentin nuk po e mendoj fare.

Në xhiron e parë, kampionia e Kosovës, Peja do të përballet me Vëllaznimin. Ndërkohë, nënkampionia, Trepça do të ndeshet me Istogun, që siguroi garat në elitë. Ndërkohë, Sigal Prishtina do të ndeshet me Proton Cable Prizrenin, kurse ndeshja tjetër është Golden Eagle Ylli-Bashkimi. Edicioni i ri në Prince Caffe Superligën e Kosovës në basketboll do të fillojë më 22 shtator. Golden Eagle Ylli – Bashkimi Istogu – Trepça Sigal Prishtina – Proton Cable Prizreni Peja-Vëllaznimi Bashkimi – Vëllaznimi Proton Cable Prizreni – Peja Trepça – Sigal Prishtina Golden Eagle Ylli – Istogu Istogu – Bashkimi Sigal Prishtina – Golden Eagle Ylli Peja – Trepça Vëllaznimi – Proton Cable Prizreni Bashkimi – Proton Cable Prizreni Trepça – Vëllaznimi Golden Eagle Ylli – Peja Istogu – Sigal Prishtina Sigal Prishtina – Bashkimi Peja – Istogu Vëllaznimi – Golden Eagle Ylli Proton Cable Prizreni – Trepça Golden Eagle Ylli – Proton Cable Prizreni Istogu – Vëllaznimi Sigal Prishtina - Peja Peja – Bashkimi Vëllaznimi – Sigal Prishtina Proton Cable Prizreni – Istogu Trepça – Golden Eagle Ylli Bashkimi-Golden Eagle YLLI Trepça-Istogu Proton Cable Prizreni-Sigal Prishtina Vëllaznimi-Peja Vëllaznimi-Bashkimi Peja-Proton Cable Prizreni Sigal Prishtina-Trepça Istogu-Golden Eagle Ylli Bashkimi-Istogu Golden Eagle Ylli-Sigal Prishtina Trepça-Peja Proton Cable Prizreni-Vëllaznimi Proton Cable Prizreni-Bashkimi Vëllaznimi-Trepça Peja-Golden Eagle Ylli Sigal Prishtina-Istogu Bashkimi-Sigal Prishtina Istogu-Peja Golden Eagle Ylli-Vëllaznimi Trepça-Proton Cable Prizreni Proton Cable Prizreni-Golden Eagle Ylli Vëllaznimi-Istogu Peja-Sigal Prishtina Bashkimi-Peja Sigal Prishtina-Vëllaznimi Istogu-Proton Cable Prizreni Golden Eagle Ylli-Trepça Golden Eagle Ylli - Istogu Proton Cable Prizreni - Trepça Java 21 Java 22 Java 23 Java 24 Java 25 Java 26 Golden Eagle Ylli-Vellaznimi Java 27 Java 28 Në organizim të Kosovo Basketball Heritage Academy dhe Federata e Basketbollit e Kosovës prej 21 deri më 25 gusht do të organizohet kampi për basketbollistët dhe basketbollistet e reja të moshës prej 8-16 vjet në katër qytete të Kosovës: Prishtinë, Prizren, Pejë dhe Gjakovë.

Gazeta10: Ballina Ballina. KANAL 10 LIVE Historike, Kosova organizon Lojërat Mesdhetare të vitit 2030 Kosova U17 fiton miqësoren e dytë kundër Maqedonisë së

Shqipëria, 4 miliardë euro nga turizmi Shqipëria gjatë vitit 2023 u përzgjodh si një destiancion i veçantë turistik për shumë të huaj. Numri i tursitëve Kryeministri Kurti: Nga 5 vendet e BE-së, Greqia është krye të mundësisë së njohjes së Kosovës Kryeministri Albin Kurti, gjatë një interviste për televizionin polak "TVP World”, tha Greqia është në krye sa i përket Tentativat për të manipuluar zgjedhjet në Xhorxha, juria e madhe rekomandon ngritjen e akuzave për tre senatorë amerikanë Një juri e madhe speciale në Xhorxha rekomandoi ngritjen e akuzave kundër një senatori që është në detyrë aktualisht, Censi i popullsisë/ Nis më 18 shtator, pyetësori ka 100 pyetje Më 18 shtator në Shqipëri nis censi i popullsisë dhe banesave 2023.

Emrat Shtyhet gjyqi për "Gërdecin"/ Mediu kërkon 90 dëshmitarë, seanca më 22 shtator Gjykata e Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit ka vendosur ta shtyjë për 22 shtator seancën për tragjedinë e Gërdecit Ndryshimet në qeverinë Rama, Berisha: Ikën mëkatarë, erdhën mëkatarë! Ish-kryeministri Sali Berisha, njëherësh kryetar i grupit demokrat, nuk ka asnjë shpresë se qeveria e pasardhësit të tij, Edi Rama, Peleshi pret ministrin e ri të Mbrojtjes të Kosovës: Mbështetje në proceset euroatlantike Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi priti sot (8 shtator) ministrin e ri të Mbrojtjes të Republikës së Kosovës, Ejup Maqedonci.

Kampet ditore individuale do të mbahen në këto qytete të Kosovës. Çdo kamp do të përfshij fëmijët e moshës 8-16 vjeçare dhe aty do të përfshihen deri në maksimum 30 kampistë për seancë. Dy seanca do të zhvillohen në çdo qytet: Në mëngjes nga ora 9:00 - 12:00 për kampistët e moshës 8-12 vjeçare, pasdite nga ora 13:00 -16:00 për kampistët e moshës 13-16 vjeçare. Lojtarët më të mirë nga çdo kamp përkatës i distriktit do të ftohen të marrin pjesë në një All-Star final njëditor, që do të mbahet në Prishtinë më 25 gusht. Sipas Edona Thaqit, njëherësh organizatores kryesore të këtij aktiviteti, misioni i këtij kampi është edukimi, fuqizimi dhe frymëzimi i rinjve dhe të rejave në Kosovë, duke përdorur basketbollin si mjet për të nxitur dashurinë e tyre për lojën dhe ëndrrat për një të ardhme më të ndritshme.

zvicer Shkrirja e akullnajës zvicerane zbulon alpinistin e zhdukur që nga viti 1986 I riu nga Kosova rrezikon dëbimin nga Zvicra, i shpëtoi jetën e një

Kosova-Zvicra, transmetimi direkt onlineTRANSMETIMI ONLINE Fotocut: FBK Për të gjithë ata që nuk do të jenë prezent në Sezai Surroi sonte për të parë duelin e parë të Dardanëve nën drejtimin e Rami Hadarit, ndeshja mund të shikohet edhe online, përmes kanalit Youtube të FIBAs. Ndeshja i përket rrethit të tretë parakualifikues për Eurobasket 2025, ndërsa Kosova pos Zvicrës në grup ka edhe Danimarkën.

Ajo është gjithashtu gruaja e parë që ka fituar një çmim Emmy të Nju Jorkut si analiste sportive, duke e bërë këtë dy herë në vitet e njëpasnjëshme. Kustok punon gjithashtu edhe si analiste e basketbollit të NBA, ËNBA dhe Kolegjeve NCAA në kanalet e Fox Sports. Falecia Cabral Porter është trajnere e basketbollit për vajza në shkollën e mesme Robert E. Fitch. Falecia përveç si trajnere në shkollë të mesme së bashku me bashkëshortin e saj (i cili aktualisht është ndihmëstrajner për Connecticut Sun në WNBA) është e përfshirë në organizimin e kampeve të basketbollit së bashku me skuadrën e WNBA Conneticut Sun, ku marrin pjesë më shumë se 100 basketbollistë dhe basketbolliste të reja.

Në këto Lojëra marrin pjesë 26 shtete nga tri kontinente. Lojërat Mesdhetare 2030, shënojnë edicionin e 21-të të kësaj ngjarjeje multi-sportive, që i bënë bashkë sportistët e 26 shteteve të tri kontinenteve të cilët preken nga ujërat e Mesdheut. Ato mbahen çdo katër vjet, ndërsa organizohen nga Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare (ICMG). Lojërat Mesdhetare të vetmet të organizuara në rajonin e Ballkanit, janë ato në vitin 1979 në Split të Kroacisë. Lexo më shumë Bazuar në kompetencat e Bordit të Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) që dalin nga Statuti, si dhe bazuar në Rregulloren e Punës së Bordit të FBK-së, më 08. 09.

Switzerland - Kosovo Live - International friendlies 29 mar 2022 — Follow the International friendlies live Football match between Switzerland and Kosovo with Eurosport. The match starts at 5:00 PM on

Ministri Sport Shko tek Rtsh Sport Kombëtarja nis stërvitjen: Laçi largohet, Bare me dyshime Shqipëria U21 e nis me fitore, mund Armeninë Kuqezinjtë kanë triumfuar 2-1, me golat e Shpendit dhe Rexhepit Shqipëria U21 e ka nisur me Portugali – Spanjë, çifti i finales Portugali – Spanjë. Kjo do të jetë finalja e Kampionatit Europian të Futbollit të Sallës për moshën deri në 19 Tirana – Erzeni, tjetër duel për trofe Tirana – Erzeni. Është kjo finalja e Kupës së Federatës Shqiptare të Volejbollit për meshkuj, që të dielën Portugalia e Skocia me pikë të plota, Armenia tremb Turqinë Kualifikueset e Euro 2024 në një tjetër mbrëmje emocionuese me rezultate surprizë.

2023, pas shqyrtimit të ofertave të dorëzuara për organizimin e Superkupës së Kosovës për edicionin 2023, Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) ka marrë vendimet në vijim: U miratua oferta e KB Golden Eagle Ylli për organizimin e Superkupës së Kosovës në konkurrencën e Meshkujve në datat 13-17 Shtator 2023. Njëherësh Bordi i FBK-së udhëzon KB Golden Eagle Yllin të fillojë me përgatitjet e nevojshme konform Udhëzuesit për Organizimin e Superkupës së Kosovës dhe akteve tjera normative. U miratua oferta e KBF Bashkimi për organizimin e Superkupës së Kosovës në konkurrencën e Femrave, organizim ky në bashkëpunim me FBK-në. Ky vendim hyn në fuqi në ditën e miratimit të tij. Në emër të Bordit të FBK-së, Arben FETAHU Superliga e Femrave pritet të jetë shumë interesante në këtë edicion.

Trajneri Kriftcher është trajneri kryesor i djemve në Notre Dame Catholic, shkollë e mesme (Fairfield, CT), që konsiderohet si një ndër programet kryesore të basketbollit në shtetin e Connecticut. Sarah Kustok, e cila ka kaluar 6 sezonet e fundit si analistja kryesore e ndeshjeve të Brooklyn Nets në YES Netëork dhe dallohet si analistja e parë femër për një skuadër të NBA-s.

Qytetarëve do u drejtohen rreth 100 pyetje të censit, shumicës Balla pret koordinatorin britanik: Rënie drastike e numrit të emigrantëve të paligjshëm Ministri i Brendshëm Taulant Balla priti sot (8 shtator) koordinatorin e posaçëm të qeverisë britanike për Migracionin e Paligjshëm, Dekreti/ Parlamenti mblidhet të hënën për ndryshimet në qeveri Propozimet e kryeministrit Edi Rama për ndryshimet në qeveri janë që prej 5 shtatorit mbi tryezën e Presidentit të Republikës.

Qëllimi është të rrisim një komunitet liderësh përmes stërvitjes dhe mentorimit, duke pasuruar aftësitë atletike të secilit pjesëmarrës, udhëheqjen dhe edukimin e tyre përmes basketbollit. Në kamp do të punojnë: Edona Thaqi e cila është ish basketbolliste e Universitetit Fordham dhe e Përfaqësueses së Kosovës. Tani punon për NBA në cilësinë e gazetares. Brian S. Kriftcher, i cili është një trajner i suksesshëm i basketbollit në nivelin e shkollave të mesme në Amerikë për një kohë të gjatë, si dhe është themelues i Fondacionit Rinor të Paqes Stamford, PEACE BASKETBALL AUU.

Gjykata merr një vendim për të moshuarën zvicerane që Rasti i vitit 2019 bëri bujë në gjithë Zvicrën pas vrasjes së një shtatëvjeçari shqiptar në Bazel. Vrasja makabre e kryer nga një zvicerane, e kjo

Sport Live - Ndahen miqësisht Zvicra e Kosova Siaran Sport Live · Siaran baru-baru ini · Shiko Futboll · ArtSport · Portali Omega · Kosovo National Football Team · Qanat

About

Welcome to the New Members and Vistors group! You can connec...

Vistors

• David Navarro
    David Navarro
  • Mansi Kothari
    Mansi Kothari
  • qiqi77246
  • khoa nguyen
    khoa nguyen
  • Ra He
    Ra He
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page